Home » Winkelcentrum » Utrecht » The Wall

The Wall Utrecht

The Wall is de perfecte locatie voor een dagje uit in Utrecht. Je koopt, eet, ontspant, geniet er en doet een ervaring op die inspireert, die beweegt. Assortimenten verrassen met producten die niet terug te vinden zijn op het internet. In de 10 winkels koop je speelgoed, huishoudproducten, sportkleding en -accessoires, elektronica en meer. De 3 restaurants in The Wall prikkelen je smaakpapillen tijdens een lunch of diner. En er zijn maandelijks verschillende evenementen om aan deel te nemen.

 

The Wall in Utrecht langs de A7

Winkelen zoals in de Toekomst

Winkelen bij The Wall is een bewegende beleving. Zelf komen we ook in beweging, om te zoeken naar hoe we je shopervaring zo mooi mogelijk maken. We verrassen je bij elk bezoek met nieuwe assortimenten en shops, en altijd dezelfde professionaliteit en kwaliteit. We organiseren iedere jaar nieuwe evenementen voor jong en oud. En we verbeteren de bereikbaarheid van onze winkels voortdurend door meer toegangspunten te maken. Zo zorgen we ervoor dat je je keer op keer opnieuw naar ons toe wil verplaatsen.

 

Openingstijden The Wall in Utrecht

De openingstijden van de winkels in The Wall in Utrecht wisselen per winkel en dag. Wat vast staat, is dat je elke dag bij ons terecht kunt voor een dagje uit, lunch of diner. Winkels in The Wall zijn ook op zondag open. Op deze pagina bekijk je de openingstijden per winkel.

 

Parkeren bij The Wall Utrecht

Er is ruimschoots parkeergelegenheid. Kijk bij de omschrijving van de winkel in welk vak je het best kunt parkeren (P1, P2, P3) en welke ingang je het best kunt nemen.

 

Bij binnenkomst wordt uw kenteken gescand en u krijgt geen kaartje. U kan met pinpas of creditkaart afrekenen bij de slagboom bij het uitrijden.

Eerste 2 uur zijn gratis en daarna betaalt u op P1, P2 en P3: €1 per uur en op P4: €1,50 per uur.